Om os

Tonny åbnede Bagerhuset Galten i 2012 og driver forretningen sammen med Pia og de ca. 40 ansatte i Bagerhuset. 

I Bagerhuset lægger vi vægt på kvalitet, ordentlige  råvarer, god smag, minimere brugen af unødige tilsætningsstoffer og stiler efter priser, hvor alle kan være med. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Før Bagerhuset var Tonny bagerichef i Emmerys Aarhus (i 10 år) og Pia arbejdede som pædagog. En sommerdag i 2012 fik vi tilbuddet om, at overtage bageriet i Galten.

I 2012 da Bagerhuset åbnede tog Pia 5 mdr. orlov så hun kunne hjælpe Tonny med, at få det hele stablet på benene. Derefter tog hun tilbage til jobbet, som pædagog og stod kun for det overordnet kontormæssige arbejde i Bagerhuset. Men da Tonny synes at Bagerhuset skulle udvides med ikke kun 1 ekstra butik, men hele 4 stk. (Ry, Århus, Risskov og Århus V) måtte Pia til sidst opsige jobbet som pædagog og gå fuldtid ind i Bagerhuset.

Udover de 5 butikker leverede vi (i 2013-2019) en masse ud af huset. Det var helt vildt. Både stort og småt til både hoteller, Kulturhovedstad, burgerbarer, sandwichbarer, kiosker, supermarkeder, virksomheder, kantiner og meget andet. Efter nogle år kom Tonny til den erkendelse, at med 5 butikker, kæmpe engros og over 100 ansatte, så kunne den gode kvalitet ikke opretholdes og ej heller skaffes så mange gode bagersvende. Tiden var ikke til, at komme rundt i 5 butikker hver dag og bagersvendene måtte importeres fra udlandet. Puslespillet var nærmest umuligt, at få til at gå op. Stille og roligt besluttede vi at lukke 1, så 2 og 3 butikker. Det blev for meget. Der blev skåret ned på leverancerne ud af huset. Og i 2019 ville skæbnen at vores butik på Viborgvej i Meny blev solgt til Salling group, som ville åbne en Nettobutik i stedet. Vi fik godt nok tilbud om, at blive og fortsætte, men valgte at takke nej. En beslutning vi ikke har fortrudt.

tonnypia
rugbrød 23
tapas 23
brød 23
Scroll to Top